We kunnen u wel over cijfers gaan vertellen over het aantal inbraken in Nederland en in uw wijk, maar dat weet u al lang, oud nieuws… Wij willen u wel laten voelen hoe het is om met een goed gevoel uw huis en/of bedrijf beveiligd achter te laten.

Het is ook een grote stap, en ook wij weten maar al te goed dat geld uitgeven aan een vakantie of een nieuwe auto veel leuker is… en je kan uiteindelijk maar 1 keer je geld uitgeven. Maar ik denk… dat u fijner op vakantie gaat als u de ‘grote’stap tot beveiligen heeft genomen. Stelt u zich eens voor dat u, vlak voor de volgende vakantie, of een weekend weg of zelfs even boodschappen doen, het alarm van uw huis inschakelt en dat u weet dat het nu echt veilig is.

Natuurlijk kunnen “ze” dan ook bij u inbreken, maar dan bent u wel op de hoogte, want direct na de inbraak wordt u gebeld door de meldkamer. Wilt u echt onbezorgd op vakantie dan spreekt u met de meldkamer af dat niet u, maar een aangewezen alarmopvolger gebeld wordt.

Een tweede voordeel van uw alarm is dat de schade beperkt blijft omdat de inbreker snel weg wil zijn. En heeft u er echt goed over nagedacht, dan liggen uw waardevolle spullen in een stevige kast, onbereikbaar voor de inbreker.

Dus, wij willen dat u aan het alarm gaat en dan natuurlijk "ons" alarm en om het voor u nog aantrekkelijker te maken kunt u het alarm bij ons ook huren. Dit kan zowel kortlopend voor de vakantieperiode als voor een langlopende periodeHuren vanaf €50,00 per maand (voor een periode van min. 1 jaar)

Hiervoor leveren wij u een draadloos alarmsysteem (Alphavision) met:

*Meer melders en contacten is natuurlijk bespreekbaar.

We gaan ervan uit dat uw modem/router zich in de meterkast bevind en dat er een vrije netwerkpoort aanwezig is op de router waarop we ons alarm aan kunnen sluiten.

Alle tarieven zijn,Incl. btw en Incl. montage en demontage.

De installatie blijft te allen tijde eigendom van JS Security. Indien ons systeem of delen ervan na de huurperiode niet meer te gebruiken zijn, door beschadiging, diefstal o.i.d. zijn wij genoodzaakt de kosten hiervoor in rekening te brengen.

Ga terug naar het begin